Push it!!

Wednesday, April 14, 2010

Debaran Exam!!

Share
Salam dan selamat pagi kepada semua..pagi ni mieran tak de nak tulis apa-apa yang istimewa pun..mieran cuma nak melepaskan kebimbangan mieran terhadap exam yang bakal mieran hadapi pada jam 12 tengahari ni..entah mengapa exam kali ni mieran rasakan ada kelainan daripada exam-exam tahun sebelumnya..mungkinkah kerana disebabkan exam kali ini adalah kali terakhir bagi mieran sebelum mieran melangkah keluar daripada ukm.

Semalam mieran sukar untuk melelapkan mata..kesempatan itu mieran gunakan sebaiknya dengan mengulangkaji apa yang telah diajarkan di dalam kuliah..selepas bangun pagi ni mieran berasa sedikit tenang untuk menghadapi exam..mieran rasa sudah cukup bekalan yang mieran bawa untuk melangkah ke dewan exam..

Mieran hanya mampu berdoa kepada Allah supaya dipermudahkan apabila berada dalam dewan exam nanti..iringi doa daripada kawan-kawan juga diharapkan dapat membantu mieran untuk menjawab exam dengan sebaik mungkin..p/s : hope kawan-kawan mendoakan mieran berjaya dalam exam kali ni.. :)

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl
blog comments powered by Disqus