Push it!!

Monday, April 19, 2010

8..8..8..Kena tag

Share
Salam semua..entry kali ni adalah untuk membalas penghargaan kepada sis dahlia yang telah menge'tag' mieran..1st blogger plak 2..huhuuh..syarat untuk jawab tag (ada syarat gak.huhuhu)

 1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.


 Jap ek nak godek-godek folder picture dalam lapto ni..kena cari folder yang ke lapan ni..kenapa lapan?..ntah la da syarat tag ni nak no 8.so akur jelah..huuhhu..ha da jumpa pun gambar yang bertuah 2..jeng..jeng..
 
 


ya da jumpa pun gambar no 8 yang ada pada folder yang ke 8..huhuhuhu..berpeluh-peluh mieran mencari gambar ikut syarat..ok apa ek disebalik gambar kat atas ni..gambar ni snap semasa mieran berapa di tahun ke 2 di UKM..masa ni kalau tak silap mieran tengah nak cat bendera Malaysia..nak menyambut hari kemerdekaan..ada bakat tak mieran mewarna..hahaha..
ok setelah berhempas pulas selama setengah hari (rasanya la kot)..so siap la bendera Malaysia..bendera terpanjang dan diletakkan di perkarangan kolej..huhuuhu..


Syarat terakhir mieran tinggalkan je ek..tp kalau ada kawan-kawan yang nak buat tag ni..silakan..tiada halangan k..Sebabnya mieran tinggalkan syarat terakhir ni, sis dahlia dah tag 18 orang..so mieran tumpang sekaki la.kiranya mieran da tag 8 orang gak la tp ada dalam blog sis dahlia 

p/s : bolehkan buat macam 2 sis dahlia??huhuhu
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl
blog comments powered by Disqus